U kunt betalen met behulp van verschillende betalingsmogelijkheden:

Credit cards
Wij accepteren diverse credit cards – Visa, MasterCard, Diners en American Express.

Betalingsproces
Kies de betalingsoptie “credit card” tijdens het bestelproces. U wordt doorgestuurd naar een pagina van een derde partij (Paypal) waar u uw credit card gegevens kan invoeren.

De som van de bestelling wordt niet onmiddellijk in rekening worden gebracht. Uw credit card wordt alleen in rekening gebracht zodra uw items worden verzonden. In het geval dat de order op eenderwelke wijze niet kan doorgaan, zal uw creditcard niet in rekening worden gebracht.


 

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je gemakkelijk geld kunt transfereren, veilig en snel. Alles wat je nodig hebt is een PayPal-rekening, die werkt als een online bankrekening. Inschrijven voor PayPal is gratis! U hoeft enkel uw accountgegevens eenmaal op te slaan, en kan dan veilig winkelen in een van de deelnemende online shops zonder dat u telkens opnieuw uw accountgegevens moet invoeren.

Betalingsproces
Als u wilt betalen met PayPal, kiest u tijdens de bestelling de betalingsoptie “PayPal”. Na bevestiging van de bestelling wordt u onmiddellijk door het betaalproces geleid zonder dat u enige nadere informatie hoeft in te voeren. Zodra u met succes dit proces voltooid heeft, wordt uw bestelling verder verwerkt.

Als u de betaling niet voltooid heeft, tijdens het maken van uw online bestelling kunt u dit achteraf doen op elk gewenst moment. Om dit te doen, ga naar “Mijn Account”, dan “Orders” en klik vervolgens op “Nog niet betaald – Betaal nu”. Uw bestelling wordt verwerkt zodra u de betaling voltooid heeft.

Betalen met PayPal is ook mogelijk telefonisch of per e-mail. U zal dan een link toegestuurd krijgen, waarmee u de betaling via PayPal kan uitvoeren.


 

Vooruitbetaling
Als je “Vooruitbetaling” kiest, kunt u het totaal van de bestelling overdragen aan onze bankrekening. Zodra wij de overdracht hebben ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt.

Betalingsproces
Om te betalen met vooruitbetaling kiest u optie ‘Vooruitbetaling’. Wij zullen u en e-mail met meer informatie over uw betaling. Gelieve het bedrag van uw bestelling op onze bankrekening over te schrijven. Zodra de overdracht is ontvangen op onze rekening, zullen wij uw bestelling te verwerken. Het kan tot 4-5 werkdagen duren vooraleer wij uw betaling ontvangen.

Zorg ervoor dat de betaling geen kosten meebrengt voor de ontvanger en vermeld uw ordernummer en de naam waarmee u besteld heeft op de overschrijving.

Bankgegevens:
Bank
Argenta
IBAN: BE52 9731 0918 0709
BIC CODE: ARSPBE22

Begunstigde:
Atlanten bvba

Vergeet niet om uw ordernummer te vermelden.