Alles op onze planeet draagt een bepaalde code met informatie.

De gelouterde natuurkundige en wetenschapper Dr. Yuri Yatsko legt uit: Het is mogelijk om informatie op te slaan en over te dragen op een voorwerp. De technologie die dit mogelijk maakt is niet nieuw: deze werd reeds in de vorige eeuw ontwikkeld. Men maakt hierbij gebruik van een chembuster (een positieve energiegenerator), welke ongelimiteerd informatie kan overdragen. Dit kan worden gebruikt voor het overdragen van gedachten, wensen en zelfs het effect van medicijnen.

Simpel gezegd: een geïnformeerd product is een product waaraan informatie is toegevoegd die een positieve invloed heeft op levende organismen.

.

In het centrum van de i9 fles bevindt zich een unieke TP-chip die verrijkt is met zorgvuldig geselecteerde numerieke codes. Deze codes zijn naar de informatie chip overgezet door middel van chembusters oftewel verzenders.

De i9 fles is geïnformeerd door middel van Technology Poznik (TP), een bewezen technologie die een positieve invloed heeft op de moleculaire structuur van water met behulp van de informatie code. Het drinken van door i9 geïnformeerd water heeft een positief effect op ons algemene welzijn: het zorgt voor meer vitaliteit en verbetert onze weerstand tegen stress, ziekten en andere negatieve invloeden. Geïnformeerd water heeft ook een positief effect op dieren en planten.

i9 TP Poznik

Over TP technologie

TP-technologie is een combinatie van een aantal wetenschappelijke processen die het tezamen mogelijk maken om geclusterde moleculen in verschillende hoedanigheden (water, glas, plastic, metaal etc.) te informeren aan de hand van informatie of codes. TP-technologie is gebaseerd op 30 jaar onderzoek en innovatie en werd ontwikkeld door een team van erkende uitvinders, die tezamen meer dan 90 internationale prijzen en accolades hebben gekregen voor hun uitzonderlijke prestaties.

Door een minutieuze toepassing van TP-technologie wordt het mogelijk om bepaalde energetische trillingen af te zonderen, uit te vergroten en te beïnvloeden. Informatie wordt numeriek gecodeerd, waarbij elk getal honderden informatie bundels bevat. Deze informatie is bijeengebracht op basis van tientallen jaren onderzoek. Elk product wordt na afloop van het coderen getest onder stricte richtlijnen.

AANWIJZING: een i9 geïnformeerde waterfles heeft geen directe invloed op de bio-chemische compositie van water.

i9 Certificate

Erkenning door gerenomeerde organisaties

Wetenchappers van het Duitse Institut für Elektrophotonik Berlin hebben zeer gedetaileerde GDV (gas discharge visualization) tests uitgevoerd op i9 geïnformeerd water waarbij een Kirlian camera werd gebruikt. Deze experimenten toonden een significante toename aan in het menselijk ‘bio-field’ na het drinken van water uit een i9 geïnformeerde fles vergeleken met het water uit een reguliere glazen fles.

i9 ChromoTherapy

Kleurentherapie

De natuur voorziet ons van uitzonderlijke, doch simpele oplossingen. Wij hebben geleerd om de kracht van deze oplossingen te gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling en het voorkomen van ziekte.

Water in een gekleurde transparante verpakking zal, wanneer deze tegen het zonlicht wordt gehouden, de vibratie van die kleur absorberen. Dit is het basis principe en fundament van chromotherapie. Met behulp van zorgvuldig uitgekozen informatie (positieve trillingen) wordt het mogelijk om de natuurlijke geneeskracht van de natuur werkelijk te ervaren.

Chakras
en hun
invloed
op cruciale
organen en
gemoedstoestanden

Violet – Gelukzaligheid, spiritualiteit

Bevordert: Wetendheid, Wijsheid, Inspiratie, Charisma, Focus, Hogere Wisdom, Inspiration, Charisma, Aandacht, Hoger Bewustzijn, Meditatie, Altruisme, Visioenen, “Ik Ben”.

Indigo – Intuitie, Verbeelding

Bevordert: Intuitie, Creativiteit, Paranormale Gaven, Zelf-realisatie, Perceptie, Loslaten, Geheugen, Lef.

Blauw – Waarheid, Communicatie, Genezing

Bevordert: Mondigheid, Vertrouwen, Creatieve expressie, Planning, Organisatie, Behoedzaamheid, Vredestichters.

.

Groen – Liefde, Balans

Bevordert: Harmonie, Balans, Relaties, Liefde, Acceptatie, Zelfbeheersing, Compassie, Vergevingsgezindheid, Vernieuwing, Groei, Genezing.

Geel – Zin van het leven, Licht

Bevordert: Persoonlijkheid, Kracht, Kennis, Vernuft, Intelligentie, Humor, Lachen, Mentaliteit, Helderheid, Optimisme, Zelfbeheersing, Nieuwsgierigheid, Bezinning.

Oranje – Emotie, Verlangen

Bevordert: Gevoelens, Emoties, Intimiteit, Vruchtbaarheid, Sensualiteit, Vrouwelijke seksualiteit, Vertrouwen, Gezelligheid, Vrijheid, Creativiteit.

Rood – Passie, Wilskracht

Bevordert: Overleven, Vitaliteit, Realisme, Aarding, Veiligheid, Ondersteuning, Stabiliteit, Mannelijke seksualiteit, Individualiteit, Moed, Impulsiviteit.

i9 Best Choice

Garantie

30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie
Bij ontevredenheid zullen wij binnen 30 dagen na aankoop elk i9 product vergoeden, zonder verdere vragen.

i9 tag – een levenslange garantie
Op elke i9 geinformeerde chip zit een levenslange codering garantie. Let op: bekraste of op een ander manier beschadigde chips worden niet vervangen. 

i9 garantie
Aantoonbare defecten: Producten met aantoonbare afwijkingen of defecten worden vervangen.
Gebroken fles: i9 flessen zijn voorzien van een beschermende siliconenrubberen ringen. Deze bieden echter geen garantie tegen gebroken flessen / glasbreuk.

Let op: gebroken of beschadigde flessen worden niet vervangen.

[rev_slider_vc alias=”test”]