5 weetjes over de i9 siliconen tag die water informeert

i9 tag, i9 bottle, i9 waterfles

Veel van de mensen die voor de eerste keer kennis maken met de i9 waterfles, bekijken heel nauwkeurig de i9 siliconen tag. De meesten stellen zich de vraag: Hoe kan het dat een siliconen tag die geen fysiek contact maakt met het water, ervoor zorgt dat dit water terug vitaler en gezonder wordt?

De wereld waaruit we leven bestaat enkel en alleen uit energie. Deze energie is continue vibratie. Vibratie die sneller gaat dan een miljoen aantal keer per seconde. Deze kennis is fundamenteel wetenschappelijk bewezen. De i9 tag en het productieproces van de i9 tag maken gebruik van deze principes uit de kwantum mechanica. 

Het is niet omdat er geen fysiek contact is, dat die vibratie zich niet kan verderzetten in de stof ernaast. Net zoals electriciteit zich voortplant doorheen materiaal. Bij electriciteit gebeurt de voortplanting van de atomen op een heel gekende manier. Kwantum fysica is een tak van de wetenschap die nog in volle exploratie is. Niettegenstaande veel ervan nog niet gekend is,  gebruikt reeds 1/3de van onze technologie de kwantumfyisca als basis. We verstaan niet volledig hoe het proces van informering en voortplanting van deze i9 tag informatie werkt, maar toch kunnen we accuraat de positieve resultaten meten. 

Wat er in de praktijk gebeurt is het volgende:

– De informatie op de i9 tag wordt erop gebracht door getallen erop te encoderen (waarbij ieder nummer honderden sets van informatie bevat).

– Bij het productie procédé van de flessen, wordt deze informatie hierna versterkt met behulp van orgone kannonnen.

De keuze van de informatie die op de tag staat, werd gemaakt door het i9bottle bedrijf (uit Slovenië) in samenwerking met dr. Poznik, de uitvinder van de i9 tag. Er werd gekozen voor een harmonisch set van verschillende duizenden sets van informatie (positieve vibraties). Zo bevat de tag verschillende prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, getallen sets en kleuren. Deze informatie werd gedurende tientallen jaren verzameld door verschillende wetenschappers. Het encoderen van de informatie gebeurde via stricte procedures en opeenvolgende testen.

Soms krijg ik de vraag van mensen: Ik wil precies weten welke informatie op de tag staat. Het bedrijf i9bottle kan deze informatie niet vrijgeven, dit omwille van verschillende redenen. Het enige wat ik hierop kan antwoorden is het volgende:

Als ik op energetisch niveau contact maak met het water dat in de i9 waterfles gestaan heeft, dan merk ik een prachtige, stralende energie op. En dit is een totaal andere energie dan welke ik ervaar bij het water dat ik erin doe.

Als ik zie dat mijn snij-bloemen duidelijk langer fris en goed blijven met water uit de i9 fles, dan de andere helft van de snijbloemen die in gewoon kraantjeswater stonden, dan weet ik zeker welk water ik verkies.

De testresultaten zijn voor mij zeker overtuigend genoeg. Een samenvatting kan je hier vinden.

Ikzelf kijk met verwondering naar deze technologie, een technologie passende binnen de nieuwe tijd. Ik ben benieuwd naar de inburgering van dit nieuw type  technologie en wat er verder nog zoal gemaakt kan worden 🙂

Ir An Deckers