De natuur een handje helpen en tegelijk geld besparen?

Ja, het kan!

Vroeger had ik het probleem: Het is nonsens om zoveel plastiek te gebruiken telkens ik dorst heb. Dit plastiek wordt pas héél langzaam verteerd door de natuur en zorgt ervoor dat de natuur het lastig krijgt. Ook was ik me bewust dat iedere vorm van plastiek in meer of mindere mate belastend is voor ons lichaam :(

Om toch geen te grote kost te hebben en geen kraantjeswater te hoeven drinken, kocht ik goedkope plastieken flessen water en telkens als ik er één bij de afval gooide, hield ik een oogje dicht – om de impact er niet van te hoeven voelen….

waterglas

Toch dronk ik veel kraantjeswater (zonder dat ik het besefte): de thee, de koffie, de soep, het water waarin de aardappelen gekookt werden. En deze hoeveelheid water was zelfs veel groter dan het water dat ik dronk uit een fles. Ik wist dat dit water niet zo goed was, maar wat kon ik anders doen… was het idee dat steeds naar boven kwam.

Nu is het anders: Alle water dat ik verbruik, alsook dat mijn planten gebruiken, is water dat uit een i9 waterfles komt. Energetisch voel ik een enorm verschil. Als ik me afstem op de energie van dit water (dat initieel uit de kraan komt) en deze van gewoon kraantjeswater, dan is er een hemelsbreed verschil. Als het aan mij ligt en het niet nodig is, dan drink ik geen kraantjeswater meer. Alles wat ik kook en verbruik van water is water uit de i9 waterfles.

Ik vind het zo super dat ik de fles steeds weer opnieuw kan gebruiken, zonder dat er een vermindering is van de impact op het water. Zo bespaar ik heel duidelijk. Als je veel water drinkt, spaar je gemakkelijk 5 a 10 euro per week per persoon in vergelijking met flessenwater. En het is hierbij fantastisch dat ik veel minder plastiek gebruik. Dit voelt goed.

Als je natuurlijk heel graag flessenwater wil blijven drinken omdat de schadelijke stoffen erin lager zijn, dan kan dit natuurlijk ook in combinatie met de i9 fles gebruikt worden. Ik ken verschillende mensen die het zo doen. Of die als drinkwater, de flessen gebruiken in combinatie met de PET-fles, en als soep, koffie en thee-water, de fles in combinatie met kraanwater gebruiken.

Naast deze praktische overwegingen, is voor mij het feit dat deze fles zorgt voor levend drinkwater, het allerbelangrijkste. Ons lichaam heeft levend water nodig. Dit omdat enkel als water in zijn natuurlijke staat is, het water effectief doorheen de celmembranen vloeit en zorgt voor het transport van essentiële voedings-stoffen. Als ons lichaam dit soort water niet krijgt, dan maakt het gebruik van de eigen lichaamsenergie om dit water te revitaliseren. Hierdoor verliest je lichaam dus belangrijke energie die het zou kunnen gebruiken voor zelf-genezing, homeostase en balans. Hierdoor is je lichaam gemakkelijker vatbaar voor allerlei ziektes.

Het is altijd fijn om van jullie, i9 waterfles gebruikers, te horen, hoe jullie de fles gebruiken! Voel je vrij om dit hieronder te delen :)

Dank je wel!

An