Mooi experiment met ajuinen en de de i9 waterfles

Eén van onze i9 waterfles distributeurs, Dries Nuyttens (www.neteru.be) is intensief aan het testen geslagen met de i9 waterfles. Graag deel ik deze resultaten. We zijn er ons van bewust dat dit slechts over 1 vergelijking gaat, maar we vonden de resultaten echt wel spectaculair om mee te geven. Er zijn plannen om verdere experimenten te doen, alsook op andere planten. Op die manier kunnen we zien of we dezelfde soort resultaten kunnen bevestigen.

De test gebeurde als volgt:

  •  2 ajuinen werden op 2 verschillende glazen water geplaatst. Het ene glas bevat gewoon kraantjeswater. Het andere glas kraantjeswater dat 15 minuten in de i9 waterfles gestaan heeft.
  • Gedurende het experiment bekijken we de wortelgroei en de scheuten van beide plantjes en zien we of er zich een verschil voordoet.

Hier zijn alvast de resultaten:
Foto op dag 6 waarbij de ajuin die op vitaal water stond reeds duidelijk meer wortelvorming had
ajuin1

Op dag 9 begon de ajuin in het vitale water van de i9 waterfles al scheut te krijgen

Van de volgende 3 foto’s is foto 1 dag 8, foto 2 dag 11 en foto 3 dag 14.
ajuin2
Op dag 20 begon de ajuin in het gewone kraantjeswater ook scheut te krijgen.

Op dag 22 werd de volgende foto genomen:
ajuin3
Deze resultaten bevestigen wat eerdere officiële onderzoeksresultaten ook aantoonden: Water dat vitaal gemaakt is door de i9 waterfles zorgt voor vitalere planten en mensen! Het mooie is dat je het zelf kan ontdekken door het water te drinken en te voelen wat het met je doet. En je kan het testen door bijvoorbeeld deze test met de ajuinen zelf te doen. Of door bijvoorbeeld een bos snijbloemen te voeden met gewoon kraantjeswater en kraantjeswater dat in de i9 waterfles gestaan heeft.

Heb je zelf resultaten, dan zijn we steeds benieuwd om deze te horen. Deel deze gerust met ons. Ieder resultaat is welkom!

Het i9 bottle Team