OVER ONS

i9 geïnformeerde waterflessen bieden op een eenvoudige en directe manier toegang tot beter gestructureerd en levend drinkwater.

WIL JIJ VERDEELPUNT WORDEN?

BOODSCHAP

Ik ben een optimist die gelooft in oneindige mogelijkheid, ben een diepgelovig man. Mijn geloof is niet gebaseerd op aannames, maar op uitgebreid onderzoek, wetenschappelijke feiten en persoonlijke ervaringen. Het leeuwendeel van de afgelopen 30 jaar heb ik besteed aan een zoektocht naar waarheid, spiritualiteit en de zin van het leven, waarbij ik zowel wetenschap, religie als filosofie heb omarmd. Mijn pad leidde door vele landen en opmerkelijke ervaringen. Ik heb geleerd dat de antwoorden op al mijn vragen uitsluitend binnen in mij huizen. Tijdens mijn vele reizen bestudeerde en ontmoette ik vele inspirerende mensen. Een van hen was de uitvinder van geïnformeerde technologie, Mr. Poznik. Gedurende drie jaar bestudeerde ik de processen rondom het informeren van materie en de resultaten hiervan. Ik heb lang nagedacht over de beste manier om deze opmerkelijke technologie met zo veel mogelijk mensen te kunnen delen. In 2011 stelden mijn partners en mijzelf een duidelijk doel voor ogen: “Zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met en toegang geven tot beter gestructureerd en levend drinkwater.” Joseph Rain, Mede-oprichter van i9

WAT BEZIELT ONS

Wij raken enthousiast van het ontwerpen, produceren en distribueren van esthetisch aantrekkelijke producten, die bovendien de kwaliteit van leven voor alle levende wezens om ons heen verbetert.
Alle i9 producten zijn ontworpen in samenspraak met de natuur en met een nadruk op geïnformeerde technologie.

WORD VERDEELPUNT

Ons doel is om het netwerk van succesvolle i9 distributeurs uit te breiden met professionele partners, die zullen profiteren van de distributie van onze op i9 geïnformeerde technologie gebaseerde producten.

i9 bottle benelux
Bilzersesteenweg 19D
3730 Hoeselt, België

Water is de drijvende kracht van de natuur

Leonardo da Vinci

Geef een reactie