Wat doet de i9 fles met waterkristallen?

Gevoelens, emoties en intenties zijn vormen van energie, die invloed uit oefenen op de materie alsook op situaties die we aantrekken of afstoten. Gedurende het dagdagelijkse leven zijn we ons hier dikwijls heel weinig van bewust. Toch zijn er onderzoeken, zoals dat van Masaru Emoto  die beginnen aan te tonen dat dit waarheid is.

Masaru Emoto begon zijn onderzoek met het bekijken van de kristalstructuren van water uit diverse gebieden. Schoon bronwater liet onder de microscoop  een prachtige kristalvorm zien, leidingwater en vervuild water een verbrokkelde of vervormde structuur. Hij bekeek de kristallen die gevormd werden als het water het vriespunt bereikte.

Vervolgens ging hij experimenteren met geluid, bijvoorbeeld met klassieke muziek en rockmuziek.  Bij klassieke muziek werden prachtige waterkristallen gevormd, bij luide rockmuziek trad vervorming op.

Het experiment breidde zich uit met het uitspreken van woorden. Bij woorden als liefde en dankbaarheid vormde het water harmonische structuren. Bij woorden als haat en woede trad er vervorming en verwarring op en viel de structuur uiteen. Emoto heeft honderden woorden getest,  maar liefde en dankbaarheid gaven de mooiste kristallen.

Kristallen werden niet alleen gevormd door het uitspreken van woorden, door de geluidstrillingen. Ook het plakken van etiketten op een glas water met teksten als ‘ik hou van jou’ en ‘ik haat je’ hadden hetzelfde effect op de waterstructuur.

Emoto legde tevens rijst in die schaaltjes (rijst bevat ook veel water). De rijst met het etiket ‘ik hou van je’ fermenteerde keurig, de rijst met het etiket ‘ik haat je’ rotte weg en begon te stinken. Trouwens, rijst in het schaaltje dat volledig werd genegeerd, rotte nog veel harder!  Je kan dit experiment thuis zelf uitvoeren.

Dit alles betekent dat we met onze gevoelens, emoties en intenties, de materie en de vorm, beïnvloeden. Positieve emoties, gevoelens en intenties geven een harmonieuze kristalvorm, negatieve emoties doen de vorm en de structuur teniet.

Ditzelfde principe wordt gebruikt bij de i9 waterfles. De tag informeert het water met meer dan tienduizend positieve vibraties, woorden, muziek, gebeden. En dit gedurende de volledige periode dat het water in de fles aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat kristallen gevormd worden die gelijkaardig zijn als die kristallen die aanwezig zijn in natuurlijk en zuiver bronwater. Door dit water te drinken, heeft je lichaam hier ook duidelijk baat bij. Gestructureerd water smaakt vooreerst beter, maar wordt door het lichaam veel gemakkelijker opgenomen. En daar jij als mens voor 70% bestaat uit water, worden deze ‘positievere’ water moleculen ook in je lichaam opgenomen! Je lichaam heeft hier dus duidelijk baat bij!

En dit alles door gewoon alle water dat je drinkt, eerst in de i9 waterfles te brengen en hierna het water te consumeren. Je kan dit doen bij de bereiding van soep, thee, koffie of als je gewoon plat water drinkt.

Op jouw gezondheid!