Wat houdt ons in leven?

We weten dat het uiterst belangrijk is om veel water te drinken. Water houdt ons gezond en in leven. Maar waarom is dit zo?

i9 Blog - What keeps us alive

Water – De bron van het leven.

In Nature, this transformation is first asssisted by stones and waterfalls, which spins and changes water’s molecular structure. Adding this energetic potential results in water becoming »alive«.

Water is perfect aangepast aan omstandigheden op aarde: het verandert constant van vorm en heeft de mogelijkheid om zichzelf te zuiveren. Op weg van de natuur tot ons, wordt water gekenmerkt met zowel positieve als negatieve eigenschappen. In de natuur, wordt deze transformatie geassisteerd door stenen en watervallen, deze draaien en veranderen de moleculaire structuur van water. Het toevoegen van dit energetisch potentieel aan water zorgt ervoor dat het water tot »leven« komt.

i9 Blog - What keeps us alive

 

Eén van de grootste misteries rond water is ‘het geheugen van water’, dat een belangrijke invloed heeft op de moleculaire structuur van water. Dr. David Schweitzer was de eerste persoon om foto’s te nemen van het geheugen van water, waardoor de eigenschappen van vloeibaar frequentiegeheugen bewezen konden worden dat. Dr. Masaru Emoto demonstreerde dat verschillende informatie en frequentie diverse effecten hebben op water.

Hoe wordt water vervuild?

Kraantjeswater of water in plastic flessen, bobbels of zakken raakt vervuild als gevolg van de niet-natuurlijke reis door buizen met asbest en direct contact met plastic. Deze processen veranderen de frequentie en de structuur van het water, waardoor het minder effectief is in zijn missie: het leveren van ‘leven-bevorderende’ stoffen aan onze cellen. De kwaliteit van het water heeft een rechtstreekse invloed op onze gezondheid, het immuunsysteem en vitaliteit.

i9 Blog - What keeps us alive

 

i9 geïnformeerde waterfles – zorgt voor en behoudt »leven« in jouw water

De geïnformeerde tag, ontwikkeld en geproduceerd door het wereldberoemde Poznik onderzoekslab, is het hart van de i9 waterfles. i9 is een speciale fles, vanwege zijn vermogen om de structuur van water te veranderen en terug in zijn natuurlijke staat te brengen.

Het breekt molecuulclusters af en voegt energiepotentieel toe: het brengt opnieuw »leven«in het water. Het drinken van dit water heeft verschillende positieve effecten: onze cellen kunnen voedingsstoffen gemakkelijker opnemen, waardoor we meer gehydradeert zijn en ons biologisch veld toeneemt.

Lees meer over de TP Technologie  – Klik hier