Over waterzuivering en watervitalisatie

Je staat er hoogstwaarschijnlijk bij stil dat je graag gezond water wil gebruiken. En dan het liefste niet door enkel plastiek bronwater flessen te moeten gebruiken. Het plastiek op zich doet het water geen goed. En zeker niet het milieu!

Het is echt belangrijk om zuiver en vitaal water te drinken. Want dat zorgt ervoor dat jij:

 • beter voedingsstoffen gaat opnemen
 • je afvalstoffen gemakkelijker afvoert
 • een betere weerstand hebt
 • meer flow en vitaliteit ervaart in je leven

Dikwijls zijn we niet op de hoogte van de methodes die je kan toepassen om kwalitatief water te verkrijgen. Daarom zet ik ze hier op een rijtje:

Watervitalisatie

Water is een informatiedrager en houdt alle frequenties vast van de stoffen waar het mee in contact is gekomen. Als in dit water ooit hormonen, vervuilende stoffen, … in gezeten hebben – is deze informatie ook beschikbaar in het water. Als dit water al heel lang in afgesloten buizen zit of in de stilstaande plastieken flessen zit, zit ook deze informatie in het water.

Wat kan je hieraan doen?

Gebruik een watervitalisator. Zoals bijvoorbeeld de i9 fles heel krachtig doet. De fles zorgt ervoor dat deze aanwezige informatie overschreven wordt door veel positievere informatie, waardoor het water in de mogelijkheid komt om zichzelf te beginnen zuiveren. De Allium test toonde dit heel duidelijk aan. Dit wil niet zeggen dat het water dat je gebruikt direct volledig zuiver is. Nee, als er echt giftige stoffen inzitten, zullen deze er niet onmiddellijk uit zijn. Hiervoor heb je een water zuiveringssysteem nodig. Het is wel zo dat als je lichaam vitaal water tot zich neemt, dat het blijkbaar beter met die gifstoffen (zoals deze zware metalen) om kan gaan. Dit kan afgeleid worden uit de Allium test.

Waterzuivering

Terwijl de vitalisatie vooral op het ‘energetische’ niveau werkt, werkt de waterzuivering op niveau van het fysieke. Deze filters zorgen ervoor dat de aanwezige schadelijke moleculen uit het water gefilterd worden. Er bestaan verschillende soorten waterzuiveringssystemen:

 1. Door filters te gebruiken (cfr de Britta filter)
 2. Door omgekeerde osmose: dit is een duurdere techniek die heel zuiver water produceert, maar waarbij je in veel gevallen veel water gewoon moet wegspoelen (1 liter zuiver water krijg je terwijl je 4 liter onzuiver water moet wegspoelen)
 3. Door destillatie: zorgt voor heel zuiver water, maar vraagt 600 W als energie verbruik om 1 liter per uur te verkrijgen.

MAAR, 1 ding is heel belangrijk om te weten over water zuivering: Filters verminderen altijd de vitaliteit van water omdat zwarte koolstof in filters de fotonen en de aanwezige zuurstof absorbeert. De energetische blauwdruk van verstorende frequenties zijn na het zuiveren zelfs sterker aanwezig. Daarom is het belangrijk om na het filteren, je water te vitaliseren. Bijvoorbeeld met de i9 waterfles.

Het is dus goed om je water extra te zuiveren, zeker als je in een huis woont waarin nog loden leidingen liggen. Weet echter dat je hierdoor de vitaliteit en dus de kwaliteit van je water verlaagt. Dus, gebruik na het zuiveren best een watervitalisator. Hierdoor verkrijgt het water:

 • terug een structuur (zodat je lichaam het beter kan opnemen),
 • worden schadelijke vibraties als het ware gewist ,
 • krijgt het water een betere smaak en
 • wordt het zelfherstellende vermogen van water terug geactiveerd.

Als je dit niet doet, wordt je water door de zuivering nog ‘leger’/’doodser’ en ervaar je dit ook in je lichaam – omdat je lichaam procentueel gezien uit heel veel water bestaat.