Tips om zomervermoeidheid te verlichten

Dingen die je kan doen om zomervermoeidheid te overwinnen.

De zomer is het meest levendige seizoen van het jaar. We willen genieten van zoveel moglijk outdoor activiteiten; naar het strand gaan, nieuwe plaatsen bezoeken, fysiek actief zijn, … Met dat  alles vergeten we dat de zomer ook het heetste seizoen is en onaangename symptomen kan veroorzaken zoals vermoeidheid, uitdroging, slapeloosheid, … Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen, om je meer verfrist en energiek te voelen.

Eet gepast: eet voedsel dat je energiek maakt. Zomergroenten zoals tomaten en aubergines zitten vol met antioxidanten die helpen beschermen tegen ultraviolet licht. Vermijd grote porties en eiwitrijk voedsel, omdat deze metabole warmte kan verhogen.

i9bottle Passion
i9 Passie

Blijf gehydrateerd: “Water is absoluut noodzakelijk voor elke functie van de cel.” – Dr. Gerald Pollack

Door transpiratie verliezen we water en mineralen en aangezien onze cellen afhankelijk zijn van water om uitdroging te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig vloeistoffen te drinken gedurende de dag. Drink kwalitatief bronwater. De i9 waterfles kan helpen doordat de fles het water terug de vibrerende structuur geeft die water opnieuw in zijn zuiverste vorm brengt die het meest gelijkt op de trillingen van levendig (bron) water. Het maken van sapjes of water met fruit toegevoegd is een goede manier om meer mineralen en vitaminen te krijgen.

Houd het koel: Beweeg trager en vermijd zware oefeningen die jouw lichaam stimuleren en de kerntemperatuur verhogen.

Slaap goed: Zorg voor gezonde slaapgewoonten. Ga elke dag op hetzelfde tijdstip naar bed en sta ook op hetzelfde tijdstip op, zelfs in het weekend en op feestdagen.