Hoe kies je de juiste kleur van je i9 waterfles?

Het gamma van de i9 waterfles bestaat uit 9 verschillende kleuren/kleurencombinaties. Ieder van deze flessen heeft dezelfde tag met dezelfde informatie op. Omdat de i9 tag het water terug levendig maakt, neemt het water ook de vibratie van de kleur in zich op. Zoals  gekend is in de kleurentherapie, kunnen kleuren een duidelijke hulp zijn om je beter en energieker te voelen.

We merken regelmatig op dat mensen moeite hebben om de –voor hen juiste – kleur te kiezen van de i9 waterfles. Met dit berichtje willen we je hierbij helpen.

Vooreerst heb je jezelf de vraag te stellen: Koop ik deze fles om me algemeen beter te voelen of is dit om me te helpen op een specifiek deelgebied. Is het antwoord: algemeen, dan raden we je aan om 1 van de volgende flessen aan te kopen:

  • Chakra: indien balans heel belangrijk is voor je
  • Wit: indien puurheid en zuiverheid eigenschappen zijn waarin je verder wil groeien

Als je echter specifiek verandering in je leven wil hebben, dan raden we je aan om een aparte kleur te kiezen die je verder helpt bij dit veranderingsproces.

Ben je iemand die moeite heeft om dingen gedaan te krijgen in de fysieke wereld? Die moeite heeft met financiën en met leiding nemen over je eigen doen en laten, dan raden we je 1 van de volgende flessen aan:

  • Rood: als je het gevoel hebt om een basis te missen
  • Oranje: als je het gevoel hebt dat je er niet helemaal mag zijn
  • Geel: als je jezelf niet helemaal durft te tonen en niet helemaal durft om er te gaan staan

Heb je eerder al redelijk wat verwezenlijkt, maar zijn die verwezenlijkingen niet helemaal in lijn met wat je echt wilt of kan je nog niet goed vanuit je hart leven, kies dan 1 van de volgende kleuren:

  • Groen: als je meer zachtheid en warmte wil ervaren- ook binnen het verwezenlijken van je doelen
  • Blauw: als je moeite hebt met communicatie, als je moeilijk kan spreken, luisteren of als anderen je niet begrijpen
  • Indigo: als je meer wil weten wat je wil verwezenlijken vanuit je hart, of als je meer nood hebt aan focus en organisatie

Ben je heel gefascineerd om meer verbinding te hebben met de kosmos, met het grotere geheel, terwijl je in je kracht blijft staan, dan kan de violette fles je hierbij helpen.

We merken dat sommige mensen heel duidelijk houden van een aparte kleur en andere van de chakra of witte fles. Smaken verschillen soms. Ook het gevoel dat je erbij hebt is voor iedereen anders. Soms gebeurt het dat mensen heel duidelijk voelen dat ze nood hebben aan een bepaalde kleur. En omgekeerd is het soms zo dat mensen weerstand hebben tegenover een kleur, terwijl dit dan juist die kleur is die ze nodig hebben. Dit laatste komt omdat ze onderbewust weerstand hebben tegen de verandering die ze eigenlijk te realiseren hebben.

Op je keuze!